31 oct 2008, 22:40

Устремена 

  Poesía » De amor
2001 0 10

 

http://www.youtube.com/watch?v=N2INiTebb6s&feature=related

 

 

Избродих вече самотата.

Чуваш ли копнежния ми зов?

Песен тъжна съм изпята

от Вселената с любов...

 

Изгубвах се във тежко време,

изчерпвах се в безброй души...

Днес към теб съм устремена -

аз и ти в едно звучим!

 

 

© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??