6 sept 2007, 14:23

Утеха 

  Poesía
684 0 5
 

Загървам се

със своите надежди,

забулвам се със своите мечти...

Под тях

животът ми изглежда

почти преодолим.

Почти.

© Маргарита Дянкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??