6.09.2007 г., 14:23 ч.

Утеха 

  Поезия
705 0 5
 

Загървам се

със своите надежди,

забулвам се със своите мечти...

Под тях

животът ми изглежда

почти преодолим.

Почти.

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??