19 abr 2005, 19:43  

Утешено ме обичай 

  Poesía
815 0 1

Пътувам в теб,
приела на кожата ти
аромата,
дъха ти
взела в мен.
Пътувам,
а така е късно...

 

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??