Apr 19, 2005, 7:43 PM  

Утешено ме обичай 

  Poetry
816 0 1

Пътувам в теб,
приела на кожата ти
аромата,
дъха ти
взела в мен.
Пътувам,
а така е късно...

 

© И.Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??