19.04.2005 г., 19:43 ч.  

Утешено ме обичай 

  Поезия
814 0 1

Пътувам в теб,
приела на кожата ти
аромата,
дъха ти
взела в мен.
Пътувам,
а така е късно...

 

© И.Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??