Утопия.
Понякога в потока от хора
срещаш близки лица.
Сякаш в минал живот,
път сте делили.
Разговора лесно се води -
телепатия на образи.
Думите са просто каркас
на общи мисли.
Мечти дори споделяте,
а и липсата на такива.
За книги утопии си говорите,
за кошмари от древен период.
6.04.2009
софия
© Братан Todos los derechos reservados