7.04.2009 г., 12:41 ч.

Утопия 

  Поезия
476 0 0

 

 

Утопия.

 

Понякога в потока от хора

срещаш близки лица.

Сякаш в минал живот,

път сте делили.

Разговора лесно се води -

телепатия на образи.

Думите са просто каркас

на общи мисли.

Мечти дори споделяте,

а и липсата на такива.

За книги утопии си говорите,

 за кошмари от древен период. 

 

6.04.2009

софия

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??