Утре всичко ще бъде различно,
даже синия цвят на небето.
Уж се движим в позната цикличност,
а е нов всеки миг в битието.
И денят с друга мисъл пристига
непозната в предишното вчера.
Като част от нечетена книга,
скрила в себе си мъдра повеля.
Всяко утро се ражда от мрака
и със своя различност проглежда.
Недолюбена трепетност чака
да се сбъдне жадувана среща.
Всяко утре си идва с мечтата.
Нека днешната с нас да разпъпи.
Да дълбаем чрез вяра следата,
по която доброто ще стъпи.
© Ивелина Георгиева Todos los derechos reservados