Mar 25, 2014, 10:06 PM

Утре 

  Poetry » Phylosophy
1497 0 15

Утре всичко ще бъде различно,

даже синия цвят на небето.

Уж се движим в позната цикличност,

а е нов всеки миг в битието.

 

И денят с друга мисъл пристига

непозната в предишното вчера.

Като част от нечетена книга,

скрила в себе си мъдра повеля.

 

Всяко утро се ражда от мрака

и със своя различност проглежда.

Недолюбена трепетност чака

да се сбъдне жадувана среща.

 

Всяко утре си идва с мечтата.

Нека днешната с нас да разпъпи.

Да дълбаем чрез вяра следата,

по която доброто ще стъпи.

© Ивелина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??