11 ene 2011, 19:44

Утре дойде и отмина... 

  Poesía » Otra
551 0 1
Утре дойде и отмина.
Вече сме днес.
В къщи няма камина,
но изгарят пътеките... често.
Утре дойде и отмина.
Донесе порой,
пусна вятър в камината
и каза "рисувай, не стой!"
Утре дойде, постоя -
загледа се в изгрева кървав,
добави небрежно сълза
и отмина... без да бърза.

http://www.youtube.com/watch?v=b8E27h20XFY&feature=player_embedded

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??