11.01.2011 г., 19:44 ч.

Утре дойде и отмина... 

  Поезия » Друга
544 0 1
Утре дойде и отмина.
Вече сме днес.
В къщи няма камина,
но изгарят пътеките... често.
Утре дойде и отмина.
Донесе порой,
пусна вятър в камината
и каза "рисувай, не стой!"
Утре дойде, постоя -
загледа се в изгрева кървав,
добави небрежно сълза
и отмина... без да бърза.

http://www.youtube.com/watch?v=b8E27h20XFY&feature=player_embedded

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??