15 jun 2007, 20:23

утрин 

  Poesía
589 0 0
Червените зори със нежност къпят теменугите.
А белия полет на птиците е сътворен от музика.
Камбанен звън.
Воал от сутрешна прохлада,
прегърнал мраморен площад,
във леко розови отенъци.
Като угасващ въглен,
утринта разстиля алени лъчи,
кръжи със сребърни криле
и като всяка друга ражда ден.

© Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??