Jun 15, 2007, 8:23 PM

утрин 

  Poetry
590 0 0
Червените зори със нежност къпят теменугите.
А белия полет на птиците е сътворен от музика.
Камбанен звън.
Воал от сутрешна прохлада,
прегърнал мраморен площад,
във леко розови отенъци.
Като угасващ въглен,
утринта разстиля алени лъчи,
кръжи със сребърни криле
и като всяка друга ражда ден.

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??