16 jun 2009, 10:49

Утринен жар 

  Poesía » Del paisaje
596 0 7

Утринен жар

Музика, природа... птици
и слънце да гали нашите мечти...
И хармония, и обич,
нека да изпълват нашите очи...
Пак  природа жива...
изпълва душа и прави щастлива...
Цвете красиво - Божи дар,
как радва сърцето с утринен жар!

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??