16 июн. 2009 г., 10:49

Утринен жар 

  Поэзия » Пейзажная
594 0 7

Утринен жар

Музика, природа... птици
и слънце да гали нашите мечти...
И хармония, и обич,
нека да изпълват нашите очи...
Пак  природа жива...
изпълва душа и прави щастлива...
Цвете красиво - Божи дар,
как радва сърцето с утринен жар!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??