Jun 16, 2009, 10:49 AM

Утринен жар 

  Poetry » Landscape
595 0 7

Утринен жар

Музика, природа... птици
и слънце да гали нашите мечти...
И хармония, и обич,
нека да изпълват нашите очи...
Пак  природа жива...
изпълва душа и прави щастлива...
Цвете красиво - Божи дар,
как радва сърцето с утринен жар!

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??