21 dic 2012, 2:14

Утро 

  Poesía » Otra
625 0 2

на сина ми.

 

 

 

Слънце изгрява,

надига глава.

Вятър повява,

зашумяват листа.

Облаче малко по небето пълзи.

Птички запяват,

поточето ромоли.

Отваряш очички, поглеждаш през рамо.

Очите ти греят засмени.

Протягаш ръчички да се гушнеш във мене, 

мое малко момче, 

мое слънце засмяно.

© Лилия Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??