Утринта е приказка бяла,
после в цветове се променя.
Не бързам, не съм закъсняла.
И тревожна съм, и копнея.
Улицата е малка река,
плуват в нея мечтите ми.
Във ръцете си пясък държа
и снежнобели гълъби.
© Вяра Николова Todos los derechos reservados