7 ene 2019, 9:04

Утро 

  Poesía
348 0 0

Нов ден, ново начало,

под топла завивка протягаш ръце,

навън от сняг пак побеляло,

събужда се едно невинно лице!

 

Слънцето усмихва се с нежни лъчи,

сякаш докосвате бяло перце,

навсякъде всичко още мълчи,

само тупти едно сърчице! 

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??