7 янв. 2019 г., 09:04

Утро 

  Поэзия
356 0 0

Нов ден, ново начало,

под топла завивка протягаш ръце,

навън от сняг пак побеляло,

събужда се едно невинно лице!

 

Слънцето усмихва се с нежни лъчи,

сякаш докосвате бяло перце,

навсякъде всичко още мълчи,

само тупти едно сърчице! 

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??