14 ago 2019, 20:00

Утро 

  Poesía » De amor
487 3 4

Отвориш ли прозореца,

нахлувам аз,

защото днес съм цвят сияещ,

защото днес съм синева

и ме целуваш, без да знаеш.

Затвориш ли, оставам в теб,

в очите ти бездънни влязъл

и ще обичаш само мен,

без думичка красива да съм казал.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??