Aug 14, 2019, 8:00 PM

Утро 

  Poetry » Love
510 3 4

Отвориш ли прозореца,

нахлувам аз,

защото днес съм цвят сияещ,

защото днес съм синева

и ме целуваш, без да знаеш.

Затвориш ли, оставам в теб,

в очите ти бездънни влязъл

и ще обичаш само мен,

без думичка красива да съм казал.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??