8 jun 2013, 13:05

Утро 

  Poesía » Otra
418 0 1

Утро

 

Дъхав изгрев.

Тихо е, много тихо.

Утринна роса,

мирис на гора

и прясно сено.

Сливащи се същности.

Докосване на стих.

Светлина, много светлина.

Усещане за красив ден.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

 

 

"Нарекоха ме луд човек,

но лудост само в обич се побира"

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??