Jun 8, 2013, 1:05 PM

Утро 

  Poetry » Other
447 0 1

Утро

 

Дъхав изгрев.

Тихо е, много тихо.

Утринна роса,

мирис на гора

и прясно сено.

Сливащи се същности.

Докосване на стих.

Светлина, много светлина.

Усещане за красив ден.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

 

 

"Нарекоха ме луд човек,

но лудост само в обич се побира"

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??