7 mar 2010, 21:42

Утро 

  Poesía » Otra
442 0 1

Разсъмва се...

Петляно време.

Росата кротко

       по листата дреме.

Щурци замлъкват...

Сън се промъква

изпод клепките.

Не бърза.

По стъпките на самодиви,

                            търся

                        омайно биле.

Молец ме стряска...

Петел изплясква

                   със криле.

Суфлира бясно -

утрото зове.

Разсъмва се...

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??