Mar 7, 2010, 9:42 PM

Утро 

  Poetry » Other
401 0 1

Разсъмва се...

Петляно време.

Росата кротко

       по листата дреме.

Щурци замлъкват...

Сън се промъква

изпод клепките.

Не бърза.

По стъпките на самодиви,

                            търся

                        омайно биле.

Молец ме стряска...

Петел изплясква

                   със криле.

Суфлира бясно -

утрото зове.

Разсъмва се...

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??