Утрото прекрасно
с песента на птици
събуди ме спокойно
с мисълта за теб.
Ароматът на кафе
зовеше ме да ставам,
а на масата - цветя,
набрани тази сутрин.
Чаках телефона,
да чуя твоя глас,
но ти си тъй далече,
в другата страна.
Писано било ни
да бъдем разделени,
но аз си те обичам
и ти си все до мен.
03.05.2013г.
© Елена Todos los derechos reservados