May 3, 2013, 2:24 PM

Утро 

  Poetry » Love
405 0 2

Утрото прекрасно

с песента на птици

събуди ме спокойно

с мисълта за теб.

 

Ароматът на кафе

зовеше ме да ставам,

а на масата - цветя,

набрани тази сутрин.

 

Чаках телефона,

да чуя твоя глас,

но ти си тъй далече,

в другата страна.

 

Писано било ни

да бъдем  разделени,

но аз си те обичам

и ти си все до мен.

 

 

 

 

03.05.2013г.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти,мила Ели!Но никога не забравяйте, че празниците са трудни без вас, мили деца !
  • Любов през разстоянията!
    Познато ми е и те разбирам, Лена!
Random works
: ??:??