7 oct 2023, 0:37

Утро е 

  Poesía
180 2 3

Защо тъгата дави ми сърцето ...

защо тъжа за минали неща?

Къде изчезна човешкото в човека!?

Къде е нашата Страна?

 

От роби превърнахме се в кръвопийци.

Ядящи своята си плът. Омраза, злъч, защо?

Парите... всичко ли купуват.

Агония, смърт, тишина, пируват...

 

Някъде в далечната земя...

Раят,не топло е май е Ада

Но на кой му пука за това.

Майки в черно се сбогуват...

 

Земята наша потъва във кръвта

оставена след кражба дива

За собствени блага.

Утро е мъгла покрива болката

която не заспива.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви ,Приятели за подкрепата и за любими!!!Младене,Ники!!!
    Благодаря и на прочелите стиха това значи много за мен.До нови!!!
  • Наистина е разтърсващ стих!
  • Със всяка дума нокаутираш съвестите български, Ачо.
    Разтърсващ е стихът ти. Поздравление!
Propuestas
: ??:??