И топла е, и все по-топла почвата...
И светло е, и все по-светло утрото...
И гали ме, и все тъй нежно гали ме
на горската поляна детелината...
Полегнала със голото си тяло
на тревата, и кротко си играе
вятърът с косите ми...
Ах, как обичам аромата
на горско диво утро...
Ах, как се пълнят с красота
очите ми...
© Свещен Огън Todos los derechos reservados