Feb 5, 2019, 2:00 PM

Утро на самодива 

  Poetry » Other
1022 6 6

И топла е, и все по-топла почвата...

И светло е, и все по-светло утрото...

И гали ме, и все тъй нежно гали ме

на горската поляна детелината...

Полегнала със голото си тяло

на тревата, и кротко си играе

вятърът с косите ми...

Ах, как обичам аромата

на горско диво утро...

Ах, как се пълнят с красота

очите ми...

© Свещен Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??