28 mar 2021, 7:33

Увертюра към ... 

  Poesía » Filosófica, Epigramas, Otra
216 0 0

От наште, човешките Авантюри -

със все по-самоубийствена скорост, -

на Бога съвсем ще му писне.

И ще лисне, без знак "Стоп!"

(ох, дано не е скоро!)

нов Потоп - Увертюра към

                                 Апокалипсиса.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??