Mar 28, 2021, 7:33 AM

Увертюра към ... 

  Poetry » Phylosophy, Epigrams, Other
215 0 0

От наште, човешките Авантюри -

със все по-самоубийствена скорост, -

на Бога съвсем ще му писне.

И ще лисне, без знак "Стоп!"

(ох, дано не е скоро!)

нов Потоп - Увертюра към

                                 Апокалипсиса.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??