28.03.2021 г., 7:33 ч.

Увертюра към ... 

  Поезия » Философска, Епиграми, Друга
214 0 0

От наште, човешките Авантюри -

със все по-самоубийствена скорост, -

на Бога съвсем ще му писне.

И ще лисне, без знак "Стоп!"

(ох, дано не е скоро!)

нов Потоп - Увертюра към

                                 Апокалипсиса.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??