14 feb 2014, 21:19

Уютно 

  Poesía » Filosófica
507 0 0

Живея в разказвана приказка,

в която съзирам късмета

да съм родена и искана

жена, и все така цветна.

 

Живея в отминали празници,

където чаровни и сбъднати

мечти излизат - от страници

на книга - препълнена с мъдрости.

 

Живея в жадувани радости,

с които летя на крилете им

и няма причини за падане,

щом ангел държи ме в ръцете си.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??