Feb 14, 2014, 9:19 PM

Уютно 

  Poetry » Phylosophy
508 0 0

Живея в разказвана приказка,

в която съзирам късмета

да съм родена и искана

жена, и все така цветна.

 

Живея в отминали празници,

където чаровни и сбъднати

мечти излизат - от страници

на книга - препълнена с мъдрости.

 

Живея в жадувани радости,

с които летя на крилете им

и няма причини за падане,

щом ангел държи ме в ръцете си.

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??