26 nov 2017, 19:34

В белотата 

  Poesía » Versos blancos
767 0 7

Не чаках този сняг.

Не съм го искала.

Но след като вали

в косите ти,

в косите ми

е като истина,

която

трупа,

трупа, трупа...

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??