Nov 26, 2017, 7:34 PM

В белотата 

  Poetry » White poetry
770 0 7

Не чаках този сняг.

Не съм го искала.

Но след като вали

в косите ти,

в косите ми

е като истина,

която

трупа,

трупа, трупа...

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??