25 feb 2010, 12:23

В безкрая 

  Poesía » De amor
586 0 0

В безкрая

 

В тази безкрайна вселена

сърцето ми твоето намери

и  в  безкрая  на  всемира

душата ми с твоята се слива.

Любовта ми е пролетен вятър,

а страстта ми е морската пяна...

Моите очи са небето,

твоите очи са звездите.

Ръцете ми са безкраят.

Снагата ти е скалата,

в която се плиска вълната

и морската пяна облива...

Скалата се слива с морето,

безкрая, звездите, небето...

 

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??