"В Божиите ръце"
Щом те видя, сърцето ми забива лудо
и това е знак, че още те обичам.
Привидно тих - моля се да стане чудо -
нищо друго, сега само това искам.
Но не мога да седя и да чакам -
времето лети и чувствам, че те губя.
Продължавам все по-силно да те искам -
губя надежда, губя сили и вяра.
Не знам дали ще мога да те върна,
но знам - ще се опитам да го сторя.
Дали ще мога пак да те прегърна -
знай, за теб до последно ще се боря.
Мислиш си, че само теб те боли -
но не само ти имаш чувства.
Само помисли какво бихме могли...
а виж до какво доведе всичкото това.
Но кажи ми как да защитя себе си -
как да предпазя веднъж раненото си сърце.
Да опазя надалеч, да скрия добре, или
просто всичко да оставя в божиите ръце.
03 декември 2009 год.
Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:1a0d7243
© Георги Алексов Todos los derechos reservados