4 дек. 2009 г., 13:45

В Божиите ръце 

  Поэзия » Другая
750 0 0

"В Божиите ръце"

 

Щом те видя, сърцето ми забива лудо

и това е знак, че още те обичам.

Привидно тих - моля се да стане чудо -

нищо друго, сега само това искам.

 

Но не мога да седя и да чакам -

времето лети и чувствам, че те губя.

Продължавам все по-силно да те искам -

губя надежда, губя сили и вяра.

 

Не знам дали ще мога да те върна,

но знам - ще се опитам да го сторя.

Дали ще мога пак да те прегърна -

знай, за теб до последно ще се боря.

 

Мислиш си, че само теб те боли -

но не само ти имаш чувства.

Само помисли какво бихме могли...

а виж до какво доведе всичкото това.

 

Но кажи ми как да защитя себе си -

как да предпазя веднъж раненото си сърце.

Да опазя надалеч, да скрия добре, или

просто всичко да оставя в божиите ръце.

 

03 декември 2009 год.

 

 

Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:1a0d7243

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??