10 dic 2008, 0:13

В бяло 

  Poesía » De amor
977 0 27
 

Понякога ще идвам като сън.

Ще падна върху морното ти рамо.

Ще ме прегърнеш обезсилен

и този свят ще спре да се върти.

 

Понякога ще падна като дъжд.

В очите ти ще спра да пиеш.

Ще ме познаеш изведнъж.

А аз по тебе тихо ще попия.

 

Ще пресечем небесната дъга -

момиче и момче във бяло.

Ще тичаме до края на една мечта

за своя свят отдавна закопняла.

 

С разпънати от вятъра криле

ще се събудим. От омаята

дали ще разберем, че още сме

момиче и момче в любовен стих.

 

 

МУЗИКА>>> 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??