7 ene 2008, 21:54

В чаша вино 

  Poesía
898 0 3
"Sleep, sleep, sweetheart, never wake up
  You are not made for this world`s grinning pain..."

Думите горчиви във чаша вино скрий.
Пази ги, говори им, стъклото докосни.
Когато ти се плаче, до дъно ги изпий
и вечерите тъжни в самотност си спомни.
А после зарови ги във втора чаша вино,
но жалките измами на другите не пий!
Този път разлей ги със дяволска невинност
и своя грях невинен във трета чаша скрий...


© Петя Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??