Няма вече дъга над косите ù.
Няма слънце след проливния дъжд.
Мъгла забули очите ù
и вечно е здрач или нощ.
Няма изгрев и залез.
Няма лъч светлина.
Обгърна я черна ненавист.
Отнеха ù любовта...
© Надежда Кръстева Todos los derechos reservados