Aug 10, 2011, 10:15 AM

В черно 

  Poetry
556 0 1

Няма вече дъга над косите ù.

Няма слънце след проливния дъжд.

Мъгла забули очите ù

и вечно е здрач или нощ.

Няма изгрев и залез.

Няма лъч светлина.

Обгърна я черна ненавист.

Отнеха ù любовта...

© Надежда Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мнооого хубав стих - точно на място и издържано отвсякъде!
Random works
: ??:??