10.08.2011 г., 10:15 ч.

В черно 

  Поезия
558 0 1

Няма вече дъга над косите ù.

Няма слънце след проливния дъжд.

Мъгла забули очите ù

и вечно е здрач или нощ.

Няма изгрев и залез.

Няма лъч светлина.

Обгърна я черна ненавист.

Отнеха ù любовта...

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мнооого хубав стих - точно на място и издържано отвсякъде!
Предложения
: ??:??