15 dic 2011, 11:15

*** („В дома ми…”) 

  Poesía » De amor
470 0 0

* * *

 

В дома ми – стари календари,

картини,

      снимки

              и бележки...

Чрез тях сърцето си отварям

за дни,

        изпълнени със нежност.

 

„Защо са ти?” – все питат.

 

                              Зная –

не спомен са,

          а мойта същност.

Чрез тях аз свят красив изваях...

 

И Времето е в него също.

 

 


 

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??