Обичай ме заради мен самата,
обичай ме със тяло и душа!
Обичай в мен детето и жената,
обичай ме без маска и лъжа!
Обичай ме и в радост и във мъка,
обичай ме наяве и насън!
Обичай ме и в дългата разлъка
и в утрото, пробудени от звън!
Обичай ме сезонно променлива,
обичай ме със цялото сърце!
Да изживеем любовта красива
и да политнем в другото небе!
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados