Sep 15, 2008, 6:16 PM

В другото небе 

  Poetry » Love
723 0 21
 

Обичай ме заради мен самата,

обичай ме със тяло и душа!

Обичай в мен детето и жената,

обичай ме без маска и лъжа!

 

Обичай ме и в радост и във мъка,

обичай ме наяве и насън!

Обичай ме и в дългата разлъка

и в утрото, пробудени от звън!

 

Обичай ме сезонно променлива,

обичай ме със цялото сърце!

Да изживеем любовта красива

и да политнем в другото небе!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??